Beste mobilabonnement 2018

Dette er mange av de gode beste mobilabonnementene på markedet i 2018, ifølge 2413 mobilkunder

OPPDATERT 04.03.2018

Det er ikke mye i dag å skille mobiloperatører og telefonabonnement fra hverandre. I det norske markedet er det 79 mobile abonnementer delt inn i 17 operatører, hvor nesten alle har identiske datapakker, prismodeller og vilkår. Så hvordan finner du virkelig de beste mobilabonnementene?

 

Ja, du vil høre fra operatørens egne kunder hva de er mest fornøyd med. Og det er akkurat det vi har gjort i Mobil-guide.no – hele 2197 ganger. Mobil-guide.no er Norges største rekrutteringstjeneste for privat tjeneste og mottar en rekke tilbakemeldinger fra tilfredse og misfornøyde mobilkunder daglig. Kombinere de billigste mobilabonnenter med 2197 kundeanmeldelser, gir vi de beste mobilabonnementene basert på de beste prisene og de mest fornøyde kundene.

 

Slik blir det beste mobilabonnementet stemt

For at prisene på det beste mobilabonnementet skal bli riktig, vil det automatisk og uten virkning fra ansatte i Mobil-guide.no eller fra operatørene. Da det varierer hvor mye datatrafikk du trenger, har vi valgt å vinne tre vinnere av det beste mobilabonnementet i mars 2018, en for hver av kategoriene: 1GB, 3GB og 5GB.

 

Kriterier for å finne det beste mobilabonnementet

Mobilabonnementene i testen har i det minste gratis tale, gratis SMS og MMS, dataoverføring og inkluderer bruk i EU / EØS. Mobilt abonnement med aldersgrenser er ikke inkludert. Kampanjer og «Velkomstbonuser» er ikke understreket. Dette er vurderingskriteriene: